Petter Richter er en av sin generasjons fremste norske klassiske gitarister med utdannelse fra Norge, Frankrike, Tyskland og Østerrike. Etter å ha vunnet priser i flere nasjonale og internasjonale gitarkonkurranser har han spilt konserter over hele Europa og i Asia. De senere årene har han fokusert på kammermusikk og markert seg som første klassiske gitarist på kammermusikkfestivalen i Risør og samarbeidet ekstensivt med bl.a. fiolinisten Henning Kraggerud. Han er for tiden lærer for talentutviklingsprogrammet ved Norges Musikkhøgskole.

Thomas Kjekstad har hatt hovedfokus på moderne musikk, og har vært en pådriver i utviklingen av et nytt repertoar for gitar. Kjekstad har samarbeidet med de fleste ledende komponistene i Norge. Blant ensemblene Kjekstad har samarbeidet med er Affinis Ensemble fra 1997 til 2009, Oslo Sinfonietta, Ensemble Ernst, Asamisimasa, MINensemblet, Cikada, Det Norske Solistkor, Kristiansand Symfoniorkester, Bodø Sinfonietta og Trondheim Symfoniorkester. Sammen med fiolinisten Lars-Erik ter Jung har han gitt ut flere innspillinger under navnet Twitter Machine, i tillegg til en rekke andre innspillinger som solist og kammermusiker. Kjekstad har vært solist med Oslo Filharmonien, KORK, Tromsø Symfoniorkester og Telemark Kammerorkester. Siden 2009 har Thomas Kjekstad spilt i en gitarduo sammen med Anders Clemens Øien.

Randall Avers vokste opp i Massillon i Ohio (nå bosatt i Horten) og begynte å spille klassisk gitar hos Michael Vahila og Stephen Aron. Han begynte 12 år gammel på talentprogrammet ved Universitet i Akron, senere har han studert ved Oberlin Conservatory (BM), Paris konservatoriet CNSMDP (1ère prix, diplôme), University of Arizona (MM) og Norges Musikkhøyskole. Avers har vunnet en rekke internasjonale konkurranser, som Guitar Foundation of America, Yamaha Frankrike og René Bartoli.  Han har turnert som Amerikansk kultur-ambassadør i Nord-Afrika og Egypt. 

Han har fire innspillinger bak seg - tre solo (Vistas, Puerto Viejo, Man in the Moon) og en med gitarduoen Les Frères Méduses (Modern Guitar Duets). I 2010 ble Avers tildelt 2-årig arbeidsstipend fra Statens kunstnerstipender, noe som ga han muligheten til å fordype seg i den kompositoriske og improvisatoriske stilen til ECM plateartist Ralph Towner. Resultatet ble "Man in the Moon", et full-lengde Towner hyllest album som inkluderer verdenspremieren på Maddalena-variasjonene. Minor 7th har kalt albumet: “a landmark recoding”.

Marius Noss Gundersen har mottatt en rekke utmerkelser for sitt kunstneriske virke, vunnet priser i konkurranser i Europa og høstet strålende kritikker for både CD utgivelser og konserter. Han har spilt konserter og gjort opptredener i Norge, Sverige, Danmark, England, Tyskland, Frankrike, Mexico, Brasil og USA i tillegg til en rekke radio og TV opptredener i både inn og utland. Sammen med Gjermund Titlestad utgjør han den kritikerroste gitarduoen Duo Gvito. Han har jobbet med anerkjente musikere som Sven Lundestad, Cecilie Rønning, Dag Einar Eilertsen, Luis Landa-Schreitt og Kjersti Stubø. Ketil Bjørnstad, Lars Horntvedt og Eivind Buene er noen av komponistene som har komponert musikk til ham.